DanielMalinen Ajatus juoksee vapaasti

Ärsyttää kun kaupat korvaavat virvoitusjuomat ja kivennaisvedet nelosoluella

En olekkaan vähän aikaan kirjoittanut tänne, mutta nytten oli aivan välttämättömän pakko. Alkuviikosta olin Jyväskylässä kaupungilla, kun törmäsin omalta kannalta ikävään lieve ilmiöön, mutta huomasin että niin pienet kuin isoimmat ruokakaupat oval akaneet korvaamaan hyväö virvoitusjuoniden ja kivennäisvesien valikoimaa nelosoluella. En siis ole niitä ihmisiä, jotka lipittää olutta tai muita alkoholi juomia päivittäin litratolkulla. Enkä olisi huomannut edes kokoilmiötä, ellen kaupungilla ollessani olisi alkanut etsimään omaa lempikivennäis juomaa. Miten tämä sotten pitäisi tulkita? Pitäisikö minun tuveta juomaan olutta kivennäisvesien sijaan vain sen takia että kaupat luopuvat nyt kovaa vauhtia niiden myynnistä!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Kirjoituksesi vilisi virheitä. Oletko sittenkin korvannut virvoitusjuomat nelosoluella? Tai kirjoittanut kännykällä kohmeisin sormin.

Mutta itse asiasta, en ole moista ilmiötä toistaiseksi havainnut missään. Nelosoluita on yleensä yllättävän vähän tullut esille. Kaikki entiset juomat kyllä löytyvät.

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset