DanielMalinen Ajatus juoksee vapaasti

Kaikki blogit puheenaiheesta Tunteet

Armahda ajattelusi ja tunne tunteesi!

Kyllähän se minua aika ajoin mietityttää, että voiko sitä kiintyä molemmat osapuolet, vaikka ei olisikaan seurusteltu ollenkaan. Mun mielestä molemminpuolinen kiintyminen jopa ilman selvää vuorovaikutusta on täysin mahdollista ja se on romanttisen ajattelun perustaa.

Aivotutkijat höpsivät 1

Ilmeiden tunnistaminen ei ole tunteiden tunnistamista, kuva. 

Aivoista pystytään kuvaantamaan vain puolet, koska puolet aivoista on glia-soluja, jotka eivät näy aivokuvissa. Luulisi väikkäriä väsäävän aivotutkijankin tietävän tämän: 

EEG:n lisäksi aivotutkimusta tehdään magneettikuvauksen eli MRI:n avulla. ”Mä tykkään MRI:stä, kun siinä näkee heti pään sisään. Ihminen tungetaan valtavan magneetin sisään, ja hetken päästä hänen aivonsa näkyvät ruudulla.” SK

Tunnistaako koirasi "pahat" ihmiset?

Törmäsin artikkeliin, jonka aiheena oli tunnistavatko koirat "pahat" ihmiset - Can dogs sense "bad" people? Asia alkoi mietityttämään ja itselleni tuli tunne, että näin jossain määrin tapahtuu. Mikä on sinun kokemuksesi?

Koskettamisen herkkyydestä!

Joillekin kosketus ei merkitse juuri mitään ja he voivat koskettaa helposti myös sellaisia henkilöitä, joista he eivät erityisemmin edes pidä. Toisaalta meitä on myös herkempiä ihmisiä, joille kosketus voi merkitä todella paljon, jos kosketukseen liittyy vahva tunnekokeminen toista henkilöä kohtaan.

Kirjoitin tänään kirjan!

Kirjoitin kirjan tänään ja tässä sen alkusanat! Koko kirjani on luettavissa Google kirjat -sivustolla ihan ilmaiseksi!

https://books.google.fi/books/about?id=qnEyDwAAQBAJ&redir_esc=y

Tunteet ovat osa elämää!


Sisällysluettelo


1. Avaussanat
2. Mitä tunteet ovat?
3. Tunnemuistot
4. Tunnereaktiot
5. Käyttäytyminen tunnetiloissa
6. Estyneisyys, ujous
7. Avoimuus, rohkeus
8. Lopulta tärkeintä on tuntea rakkautta!


Avaussanat

Hullun ilo.


Kesäisellä kadulla nuori mies heittänyt kuluneen kitarakotelon maahan. Lauleskelee ja virittelee soitintansa. Ihmiset istuvat terassilla. Jääpalasiideri tuntuu turvalliselta, normaalilta. Kadulla itsekseen ja ilokseen lauleskeleva nuorukainen ei.

Taivaanrantoja maalaileva hupparityttö joen rannalla. On varma, että jonain päivänä unelma saavuttaa hänet. Hän kertoo siitä vieressä olevalle tuntemattomalle pariskunnalle. Kahvimukin lämpö tuntuu heistä mukavalta ja hiljaisuus ja joen virta. Mutta tyttö - joka puhuu avoimesti unelmistaan - ei.

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset

Julkaise syötteitä